x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un jandarm a fost rănit după ce un condamnat a dat peste el cu mașina

Un jandarm a fost rănit după ce un condamnat a dat peste el cu mașina

29 Mai 2017   •   13:44
Un jandarm a fost rănit după ce un condamnat a dat peste el cu mașina
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Un jandarm din Măcin, județul Tulcea, a fost rănit grav după ce, în timp ce încerca împreună cu alți colegi să oprească în trafic un bărbat care are de executat o pedeapsă cu închisoarea. Bărbatul a refuzat să oprească și la lovit în plin pe jandarm.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, incidentul a avut loc duminică seară, când un echipaj mixt, format din subofițerul de jandarmi Ionuț Rădulescu, din cadrul IJJ Tulcea, și trei lucrători de poliție din cadrul Poliției orașului Măcin, au oprit în trafic, pe DN 22, la intrarea în orașul Măcin, o mașină, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

”Conducătorul auto a refuzat să-i însoțească pe agenții constatatori la sediul poliției și a plecat în viteză de la fața locului, lovind frontal cu mașina pe subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț, care încerca să-l oprească”, arată procurorii.

Agresorul a reușit să fugă de la fața locului și nu a fost prins nici până acum, anchetatorii precizând că deocamdată se strâng probe pentru a fi stabilită cu exactitate identitatea lui.

Sursa: reporterntv.ro

 

×