x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort şi un rănit, după coliziunea unui autoturism cu un autotren, pe DN 17

Un mort şi un rănit, după coliziunea unui autoturism cu un autotren, pe DN 17

09 Feb 2020   •   16:00
Un mort şi un rănit, după coliziunea unui autoturism cu un autotren, pe DN 17

O persoană a murit iar alta a fost rănită după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren, duminică, pe DN 17, pe raza comunei Poiana Stampei, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.


În urma impactului, ambele persoane, soţ şi soţie, au fost rănite, bărbatul, în vârstă de 67 de ani, fiind în stare mai gravă, cu fracturi costale şi perforări pulmonare şi fractură la o mână.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul lor venind şi echipajul unei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

La sosirea echipei de intervenţie cele două persoane erau ieşite din autoturismul avariat, conştiente şi cooperante.

Bărbatul a decedat în drum spre spital iar femeia a fost transportată spre spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului, care a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autotrenul care circula regulamentar din sens opus.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×