x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer băut și fără permis a lovit o mașină de poliție. Urmărire ca în filme

Un șofer băut și fără permis a lovit o mașină de poliție. Urmărire ca în filme

06 Mai 2021   •   11:09
 Un șofer băut și fără permis a lovit o mașină de poliție. Urmărire ca în filme

O mașină de poliție a IPJ Maramureș a fost avariată de un șofer care nu a oprit la semnalele oamenilor legii și a fost urmărit pe o distanță de 30 de kilometri. Polițiștii au tras cu arma în roțile mașinii.

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii din Vișeu de Sus au efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, un semnal de oprire a unei mașini, care circula dinspre Vișeu de Sus spre Moisei.

Șoferul însă și-a continuat deplasarea cu viteză mărită, iar polițiștii au urmărit mașina pe o distanță de aproximativ 30 km, până în zona Complex Turistic din Borșa.

„La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi frânat brusc, iar, în urma unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție”, a transmis IPJ Maramureș.

Unul dintre polițiștii a folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical, după care două focuri asupra pneurilor mașinii.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 65 ani din Borșa, care nu avea permis, iar la testarea cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului, a rezultat atât avarierea autospecialei, cât și a mașinii conduse de bărbatul de 65 de ani.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer baut