x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE: Bărbatul împuşcat de poliţişti, după ce a refuzat să oprească maşina la semnalele acestora, a murit

UPDATE: Bărbatul împuşcat de poliţişti, după ce a refuzat să oprească maşina la semnalele acestora, a murit

17 Dec 2020   •   15:06
UPDATE: Bărbatul împuşcat de poliţişti, după ce a refuzat să oprească maşina la semnalele acestora, a murit

UPDATE: Bărbatul care a fost împuşcat joi de poliţişti, după ce a refuzat să oprească maşina la semnalele acestora, a decedat.

Potrivit medicului Georgiana Lazăr de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, bărbatul de 34 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate la faţa locului.

Şoferul a fost împuşcat în zona hemitoracică stângă, iar glonţul este posibil să îi fi pătruns în inimă sau să-i fi secţionat aorta.

Anchetatorii susţin că victima este din judeţul Iaşi şi nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Știre inițială

Un șofer despre care polițiștii aveau informații că este băut a fost urmărit în trafic și a intenționat să intre în autospeciala polițiștilor din Botoșani. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, iar șoferul a fost rănit.

Poliția orașului Flămânzi, județul Botoșani, a fost sesizată, joi, de polițiști din cadrul IPJ Iași că se află în urmărirea unei mașini al cărui șofer nu a oprit la semnalele acestora și există posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Trei echipaje de poliție au încercat interceptarea mașinii în trafic, însă șoferul a intenționat să lovească autospeciala, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

Oamenii legii l-au urmărit pe șofer și au fost trase focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului”, anunță Poliția Botoșani.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Surse din Poliție au declarat pentru Antena 3 că bărbatul a murit.
 

 

×
Subiecte în articol: şofer urmărire impuscat politie