x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident GRAV între un microbuz şi o autoutilitară în apropierea Capitalei. 14 persoane au ajuns la spital

UPDATE Accident GRAV între un microbuz şi o autoutilitară în apropierea Capitalei. 14 persoane au ajuns la spital

23 Sep 2019   •   11:31
UPDATE Accident GRAV între un microbuz şi o autoutilitară în apropierea Capitalei. 14 persoane au ajuns la spital

Cele 14 persoane care au fost rănite în accidentul de pe DN2 București-Urziceni, au fost transportate la spitale din Bucureşti: 8 pacienţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, doi la Spitalul Elias şi patru la Spitalul "Sf. Pantelimon".

Dintre cei opt pacienţi internaţi la Spitalul Floreasca, unul se află în stare gravă, intubat, în comă, la Reanimare Neurochirurgie, un alt pacient va rămâne internat în Secţia de ortopedie, iar ceilalţi se află în investigaţii, dar sunt în stare bună.

 

Un număr de 14 persoane au fost transportate la mai multe spitale de urgenţă, în urma unui accident între un microbuz şi o autoutilitară care a avut loc, luni dimineaţa, în satul Şindriliţa din comuna Găneasa, potrivit ISU B-IF. La faţa locului au intervenit trei ambulanţe SMURD, o autospecială de terapie intensivă SMURD, o autospecială de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

"Echipajele medicale de la faţa locului au acordat îngrijiri medicale persoanelor care necesitau acest lucru, 14 persoane fiind transportate la spitalele de urgenţă. O singură persoană a fost încarcerată, extrasă în viaţă şi predată echipajelor medicale", au informat reprezentanţii ISU B-IF.

Potrivit Infotrafic, accidentul de pe DN2 Bucureşti - Urziceni s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, traficul în zonă fiind îngreunat.

AGERPRES

×