x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Incendiu la o locomotivă din Timiș a fost stins. Circulația trenurilor s-a reluat

UPDATE Incendiu la o locomotivă din Timiș a fost stins. Circulația trenurilor s-a reluat

23 Aug 2021   •   11:50
UPDATE Incendiu la o locomotivă din Timiș a fost stins. Circulația trenurilor s-a reluat

Traficul feroviar a fost reluat între stațiile CF Șag și Vinga.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 10:31, traficul feroviar a fost reluat în condiţii de siguranţă, pe raza Sucursalei Regionale CF Timişoara, între staţiile CF Şag şi Vinga (linie simplă electrificată). Reamintim că în cursul acestei dimineţi, la locomotiva trenului R 2602 s-a produs un incendiu, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru stingerea lui, însă şi intervenţia unei drezine pantograf, care a efectuat verificări la linia de contact". transmite CFR SA.

Şase trenuri de călători au staţionat mai multe ore în gările adiacente și vor ajunge cu întârziere la destinație.

ȘTIRE INIȚIALĂ Traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, între stațiile CF Șag și Vinga, (linie simplă electrificată), din cauza unui incendiu la locomotiva trenului R 2602, anunță CFR SA.

La fața locului s-au deplasat pompierii care au acționat pentru stingerea incendiului și o drezină pantograf, care va face verificări la linia de contact.

Șase trenuri de călători staționează în gările adiacente, așteptând redeschiderea circulației, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

Mediafax

×
Subiecte în articol: incendiu trafic feroviar