x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire ca în filme la Bacău. Trei persoane au ajuns la spital

Urmărire ca în filme la Bacău. Trei persoane au ajuns la spital

10 Oct 2020   •   16:46
Urmărire ca în filme la Bacău. Trei persoane au ajuns la spital
Sursa foto: Hepta

Trei persoane au ajuns la spital, după un accident provocat de un șofer urmărit de polițiștii din Bacău. Fugarul a refuzat să oprească la semnalele agenților de circulație și, în timpul urmăririi, a intrat cu mașină într-un alt autoturism. Șoferul vinovat este cercetat pentru tentativă de omor.

Incidentul s-a produs vineri seara în Bacău. Potrivit reprezentanților Sindicatului Europol, o patrulă de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism marca BMW, însă șoferul a mimat că oprește după care și-a continuat deplasarea pe străduțele din cartier.

După ce a trecut prin mai multe intersecții fără să se asigure, fugarul a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Ca urmare, fugarul de 31 ani, pasagera din dreapta, de 44 ani, cât și bărbatul de 47 ani care conducea regulamentar, au fost răniți si au ajuns la spital.

După verificări, polițiștii au stabilit că șoferul avea o concentrație alcoolică de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Procurorul a decis să încadreze fapta la tentativă de omor și s-a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, au precizat reprezentanții Europol

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident bacau