x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO Coșmar în Capitală. Un șofer a atacat cu crosa de golf un alt participant la trafic

VIDEO Coșmar în Capitală. Un șofer a atacat cu crosa de golf un alt participant la trafic

23 Iun 2021   •   09:14
VIDEO Coșmar în Capitală. Un șofer a atacat cu crosa de golf un alt participant la trafic

Problemele de agresivitate traficul din Capitală continuă să persiste, unii șoferi fiind încurajați de lipsa de măsuri coerente a autorităților care nu sancționează drastic atacatorii, aceștia ajungând să atace alte persoane și să distrugă bunuri. Un astfel de incident a fost postat de Sindicatul Europol pe o rețea de socializare. 

"Dă pe afară "civilizația" pe străzile din București

 

Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență.

Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic.

Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate."

 

×
Subiecte în articol: trafic agresivitate soferi captala