x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vremea face prăpăd în Hunedoara: Gospodării inundate, drum surpat și avarii la rețeaua electrică

Vremea face prăpăd în Hunedoara: Gospodării inundate, drum surpat și avarii la rețeaua electrică

26 Sep 2020   •   18:04
Vremea face prăpăd în Hunedoara: Gospodării inundate, drum surpat și avarii la rețeaua electrică

Pompierii acţionează cu motopompe şi autospeciale pentru evacuarea apei din zonele inundate în Petroșani, anunță ISU Hunedoara. Mai multe echipaje ale Detaşamentului Petroşani sunt implicate în misiunea de evacuare a apei pătrunse în șapte garsoniere aflate într-un bloc de pe Aleea Muncii din Vulcan şi opt gospodării de pe strada Radu Şapcă din cartierul Aeroport, din Petroşani.

Inundarea imobilelor s-a produs ca urmare a suprasolicitării sistemului de canalizare ce nu a făcut faţă cantităţilor însemnate de precipitaţii, scrie Mediafax

De asemenea, DN 66 A la ieşirea din municipiul Petroşani a suferit surpări pe un segment de aproximativ 20 de metri, ca efect al infiltrării apei de ploaie sub covorul asfaltic.

Fenomenele meteo produse în ultimele ore au generat avarii şi la reteaua de curent în localităţile Dumbrava de Sus, Buceş, Blăjeni, Tomeşti şi Bulzeştii de Sus.

Întreg judeţul Hunedoara se află sub incidenţa codului portocaliu meteorologic caracterizat de ploi abundente şi instabilitate atmosferică în intervalul 26.09, ora 11 - 27.09, ora 3.

 

×
Subiecte în articol: inundatii hunedoara