x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 5.000 de persoane nu au respectat restricțiile de circulație, în ultimele 24 de ore

5.000 de persoane nu au respectat restricțiile de circulație, în ultimele 24 de ore

19 Apr 2020   •   15:30
5.000 de persoane nu au respectat restricțiile de circulație, în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Lucian Alecu

În ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat aproape 5.000 de persoane care nu au respectat prevederile privind restricționarea circulației și au fost constatate opt infracțiuni de zădărnicire a combaterii bolilor, transmite Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

În Sâmbăta Mare, peste 13.000 de poliţişti au fost la datorie, în misiunile pentru menținerea ordinii publice. A fost verificată și respectarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină și a celor impuse, pe timpul Stării de Urgență, unităților comerciale, efectuând totodată controale pentru combaterea criminalității economice, arată sursa citată.

„În ultimele 24 de ore, polițiștii au verificat aproape 34.000 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantina și au au fost preluate și însoțite din zonele de frontieră 387 de autovehicule”, arată oficialii Poliției Române.

De asemenea, polițiștii au constatat opt infracțiuni la art. 352 Cod Penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Totodată, sâmbătă, în urma verificărilor în teren, au fost aplicate aproape 4.700 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu respectau prevederile privind restricționarea circulației.

„157 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracțiuni sau imediat după aceea și alte 7 persoane urmărite au fost depistate. În trafic, polițiștii au constatat 116 infracțiuni rutiere, fiind reținute 164 de permise și retrase 96 de certificate de înmatriculare”, mai spune sursa citată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: amenzi restrictii de circulatie