x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost descoperit șeful poliției care a stat la masă cu Vali Vijelie

A fost descoperit șeful poliției care a stat la masă cu Vali Vijelie

03 Sep 2020   •   12:12
A fost descoperit șeful poliției care a stat la masă cu Vali Vijelie
Sursa foto: Captura Youtube

A fost descoperit șeful poliției care a stat la masă cu Vali Vijelie la petrecerea cu scandal de pe litoral, potrivit Antena 3.

 

IPJ Constanța a demarat o anchetă. Sandu Coman, adjunctul poliției din Năvodari, este cel care s-a aflat la aceea petrecere, potrivit Antena 3. De asemenea, artistul ar fi primit amendă, contrar declarațiilor sale. A existat o amendă dată în lipsă, în valoare de 1.000 de lei.

"Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii... să stăm în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 300-400. Au ocupat locurile și la cealaltă terasă. Și pe stradă s-au strâns fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun pentru că... Dar o spun, până la urmă, că a trecut. Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț", a declarat Vali Vijelie.

"N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!", a mai spus artistul.

Oficial se pare că manelistul a fost amendat cu 1000 de lei, deşi el spunea că nu.

Vali Vijelie a iscat haos, în urmă cu doar câteva zile, pe litoral, după susținerea un moment artistic susținut la unul dintre resturantele din Năvodari. Turiștii s-au îmbulzit să-l asculte. La fața locului și-au făcut prezența, imediat, polițiștii pentru a dispersa mulțimea.

Cosmin Andreica, liderul sindicatului EUROPOL, a comentat în exclusivitate la Antena 3 declaraţia făcută de Vali Viijelie în cadrul unui show de televiziune.

 

''Sigur că este greu să ne luăm după declaraţiile lui Vijelie, mai ales că el le-a fost făcut într-un context al unui show de televiziune. Un lucru este cert. Dacă întradevăr a fost un şef la masă cu el, la un şpriţ aşa cum spune el, este un lucru foarte grav, nu că ar fi ilegal, însă prin prezenţa lui acolo legitimează o încălcare a regulilor de prevenire cu infectare cu noul coronavirus, mai ales că acolo am avut sute de persoane. Dacă este adevărat ce spune şi dacă ancheta va scoate în evidenţă acest lucru este foarte grav. Eu sper însă că această anchetă a IPJ Constanţa şi aceste declaraţii, să nu rămână în aria limbajului de lemn că se efectuează verificări şi să avem în cel mai scurt timp, astăzi sau chiar mâine, concluziile la prezenţa sau la inexistenţa la acest şef despre care vorbeşte Vijelie'', a spus Cosmin Andreica de la sindicatul EUROPOL.

×
Subiecte în articol: Vali Vijelie