x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost identificat cadavrul carbonizat din curtea Grupului Şcolar „Electro­nica Industrială” din Capitală

A fost identificat cadavrul carbonizat din curtea Grupului Şcolar „Electro­nica Industrială” din Capitală

27 Iul 2011   •   11:47
A fost identificat cadavrul carbonizat din curtea Grupului Şcolar „Electro­nica Industrială” din Capitală

Procurorii criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei au identificat barbatul gasit decedat in curtea Grupului Scolar Electronica Industriala din Bucuresti, sectorul 2.

Din datele existente rezulta faptul ca acesta este TATARU VASILE, de 54 de ani, din judetul Brasov, fapt confirmat si de analiza A.D.N. In urma investigatiilor si audierilor efectuate, a rezultat faptul ca acesta a plecat de la domiciliu in data de 19 iulie 2011, cu un autovehicul maxi-taxi, in directia Bucuresti si a ajuns in aceiasi zi in zona Bucur Obor. La data plecarii era imbracat cu o camasa alba, pantaloni de stofa de culoare inchisa si purta o palarie de culoare gri, uzata. Avea asupra lui un sac din material textil de culoare galbena.

Politia Capitalei roaga pe toti cei care pot furniza informatii despre disparut cat si despre traseul acestuia prin Bucuresti, sa sune la 112 (apel gratuit).

Citeste si : Executie mafiota in curtea scolii

×