x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost identificat principalul suspect în omorul comis în parcarea unui complex comercial din Sector 2

A fost identificat principalul suspect în omorul comis în parcarea unui complex comercial din Sector 2

15 Iul 2019   •   15:40
A fost identificat principalul suspect în omorul comis în parcarea unui complex comercial din Sector 2

Poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect în infracţiunea de omor comisă în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, Sector 2, informează Poliţia Capitalei. 

Este vorba de un bărbat care urmează să fie audiat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului Tribunalului Bucureşti şi de poliţişti ai Serviciului Omoruri, precizează sursa citată. 

Un bărbat de aproximativ 45 de ani a fost găsit mort luni dimineaţă în parcarea unui complex comercial de pe raza Sectorului 2, acesta prezentând semne de violenţă, conform Poliţiei Capitalei. 

''În dimineaţa de 15 iulie 2019, în jurul orei 4,00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în parcarea unui complex comercial de pe raza Sectorului 2 a fost descoperit cadavrul unui bărbat. La faţa locului s-au deplasat, iniţial, poliţişti din cadrul Secţiei 9, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei'', precizează reprezentanţii Poliţiei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: suspect omor centru comercial capitala