x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accidentul în urma căruia a fost rănită grav o fetiţă a fost provocat de un şofer băut

Accidentul în urma căruia a fost rănită grav o fetiţă a fost provocat de un şofer băut

28 Dec 2019   •   17:26
Accidentul în urma căruia a fost rănită grav o fetiţă a fost provocat de un şofer băut

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 37 de ani care a provocat accidentul de sâmbătă, de la Băile Govora, în urmă căruia fetiţa lui în vârstă de 11 ani a fost rănită grav la cap.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, bărbatul s-a urcat băut la volan, în urma testării cu etilotestul acestuia fiind-i găsită o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, el urmând să fie cercetat atât pentru conducerea unui vehicul pe drumurile sub influenţa băuturilor alcoolice, cât şi pentru pentru vătămare corporală din culpă.

"Accidentul a avut loc pe DJ 649, pe raza oraşului Băile Govora, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 37 de ani, pe fondul consumului de alcool - 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat - a intrat cu autoturismul într-un grad, după care s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului ce ocupa locul din spate, fiica conducătorului auto în vârstă de 11 ani", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Fetiţa are un traumatism cranian sever şi a fost transportată în stare de inconştienţă la spitalul din Râmnicu Vâlcea, de unde urmează să fie preluată de un elicopter SMURD şi dusă la un spital de specialitate, starea ei fiind gravă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident fetita ranita