x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat într-un accident rutier grav

Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat într-un accident rutier grav

19 Ian 2021   •   16:15
Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat într-un accident rutier grav
Sursa foto: Foto: Facebook/ Bodnar Daniel

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un accident rutier grav, luni noapte, în jurul orei 2:20, pe raza comunei Sucevița, informează Monitorul de Suceava.

Bodnar era pasager în mașina condusă de alt activist de mediu, Daniel Ghinghiloschi. Șoferul a pierdut controlul asupra autoturismului, iar mașina s-a lovit violent de un podeț și poarta unei case.

Șoferul s-a ales cu răni ușoare în urma accidentului. Pe de altă parte, Daniel Bodnar a fost diagnosticat preliminar cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

Daniel Bodnar a ajuns la Spitalul Județean Suceava stabil, dar în stare gravă. În cursul nopții, acesta a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași, pentru a fi operat la coloană.

„În noaptea de luni spre marți, în jur de 2.20, pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, a avut loc un accident cu implicarea unui singur vehicul cu post de conducere pe dreapta, condus un tânăr de 24 de ani, din Solca.

Șoferul a pierdut controlul asupra direcției, mașina a lovit timpanul unui podeț, a lovit poarta unei case, un indicator rutier, iar pe fondul vitezei dezvoltate mașina a mai rulat într-un șanț de la marginea drumului. Echipajul de poliție a ajuns de urgență la fața locului, la patru minute de la apelul la 112”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Familia lui Daniel Bodnar a lăsat un mesaj pe contul său de Facebook în care anunță că acesta va fi operat și mâine, însă șansele sunt foarte mici.

„Salutare, oameni frumoși! (Așa ii plăcea lui Daniel să ne salute pe toți). Noi, soția, fetița, frații, surorile și părinții lui Daniel, avem speranța că Daniel se va face bine și că Dumnezeu îl va ajuta să treacă peste această perioadă grea din viața lui. Daniel urmează să fie operat mâine și are mare nevoie de rugăciunile noastre ale tuturor. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă. Deocamdată nu cunoaștem ce costuri implică toate procedurile, însă la momentul potrivit vom anunța aici pe pagină. Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!”

×
Subiecte în articol: daniel bodnar accident