x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALEGERI LOCALE 2020. Gabriela Firea, mesaj înainte de alegeri: Am luat toate măsurile

ALEGERI LOCALE 2020. Gabriela Firea, mesaj înainte de alegeri: Am luat toate măsurile

23 Sep 2020   •   10:25
ALEGERI LOCALE 2020. Gabriela Firea, mesaj înainte de alegeri: Am luat toate măsurile
Sursa foto: Lucian Alecu

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj alegătorilor înainte de votul din 27 septembrie. 

 "Votul este esența democrației! Votul este un drept constituțional al fiecăruia dintre noi, câștigat prin multă suferință.

Împreună cu toți colegii mei candidați la primăriile de sector, primari și viceprimari în funcție, am luat toate măsurile ca duminică, 27 septembrie, în București să se voteze în siguranță. 

Îi asigur pe toți bucureștenii că pot veni fără grijă la vot!", a mai scris primarul Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Primarul general, Gabriela Firea, şi primarii de sector îi îndeamnă pe bucureşteni să voteze la alegerile locale de duminică și dă asigurări că vor fi luate toate măsurile de siguranţă necesare în contextul pandemiei generată de CoVID 19.

“O simplă mască şi un dezinfectant ne ajută să mergem la vot fără riscuri. La fiecare secţie de votare veţi găsi măşti. De asemenea, mănuşi, dacă doriţi să folosiţi, şi dezinfectanţi. Condiţiile sunt asigurate astfel încât votul să decurgă aproape normal, chiar dacă sunt condiţii de pandemie”, a precizat edilul general într-un mesaj  pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea