x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alegeri locale 2020. Orban: Le mulțumesc tuturor românilor că s-au prezentat la vot

Alegeri locale 2020. Orban: Le mulțumesc tuturor românilor că s-au prezentat la vot

27 Sep 2020   •   21:09
Alegeri locale 2020. Orban: Le mulțumesc tuturor românilor că s-au prezentat la vot
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat că este mulțumit de modul în care au decurs alegerile locale. De asemenea, acesta le-a mulțumit românilor că s-au prezentat la urne. 

„Sigur au fost excepţii, au fost cozi. Îmi pare rău. Au trebuit să fie cozi, dar pe de altă parte am fost obligaţi să luăm măsurile de protecţie sanitară. Prezenţa la vot a fost semnificativă, o prezenţă bună, chiar peste aşteptările multora. Le mulţumesc tuturor românilor că s-au prezentat la vot şi că se prezintă în continuare la vot până la ora 21,00", a spus Orban, duminică, la sediul central al PNL.

În ceea ce privește prezența la vot în București, șeful Executivului a afirmat că aceasta a fost „relativ bună”, având în vedere contextul epidemiologic.

Mai mult, acesta a spus că PNL a obținut o victorie la aceste alegeri, însă pentru a fi o „victorie definitive pecetluită” trebuie să fie finalizată numarea voturilor din fiecare secție.

„Deja începem să gândim politica de alianţe în fiecare judeţ, în fiecare municipiu. Evident, avem ca priorităţi în politica de alianţe formaţiunile afine cu care vom încerca să formăm majoritatea. (…) Ne organizăm să asigurăm corectitudinea la numărarea voturilor. Le-am solicitat tuturor delegaţilor noştri să fie atenţi, să se realizeze numărarea voturilor în conformitate cu prevederile legale, să asigure numărarea paralelă, să asigure informaţiile pentru numărarea paralelă, ceea ce face orice organizaţie în ziua alegerilor", a afirmat Ludovic Orban.

 

×
Subiecte în articol: alegeri locale ludovic orban