x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alegeri locale 2020. Polițiștii din Maramureș au intervenit în 17 situații aferente procesului electoral

Alegeri locale 2020. Polițiștii din Maramureș au intervenit în 17 situații aferente procesului electoral

27 Sep 2020   •   20:52
Alegeri locale 2020. Polițiștii din Maramureș au intervenit în 17 situații aferente procesului electoral
Sursa foto: Victor Stroe

Polițiștii din Maramureș au intervenit, duminică, în 17 situații în care au fost semnalate posibile fapte aferente procesului electoral, a infromat purtătorul de cuvând Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Ionela Cozma. În urma verificărilor au fost întocmite două dosare penale. 

„În urma verificărilor au fost întocmite două dosare penale, şi au fost sesizate Parchetele aferente, au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.800 de lei şi 12 avertismente.Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru continuarea propagandei electorale după finalizarea campaniei electorale şi pentru vânzarea de băuturi alcoolice în apropierea secţiei de votare. Cele două dosare penale au fost întocmite pentru infracţiuni electorale (semnalare vot multiplu), respectiv pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe", a declarat Ionela Cozma. 

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2020 incidente maramures