x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandru Cumpănașu, verificat de poliție pe Tik Tok. Ministrul Educației îl consideră un factor perturbator

Alexandru Cumpănașu, verificat de poliție pe Tik Tok. Ministrul Educației îl consideră un factor perturbator

04 Ian 2021   •   20:31
Alexandru Cumpănașu, verificat de poliție pe Tik Tok. Ministrul Educației îl consideră un factor perturbator

UPDATE:

„Este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice”, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, întrebat despre activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok.

Întrebat, luni seara, la Digi24, cum vede activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, Sorin Cîmpeanu a spus că în educație sunt probleme multiple și foarte serioase, iar subiectul discutat „este o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice. Este nevoie mai mult ca oricând de solidaritate între elevi, părinți și profesori și intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore de care nu avem nevoie”.

Ministrul Educației a adăugat că acum câțiva de ani jumătate de țară avea o relație „normală pe acest subiect”, dar între timp această normalitate a dispărut cu totul.

„Mă delimitez clar de această abordare și îndemn la solidaritate, la înțelegere pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat”, a spus ministrul.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Poliția Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, conform unor surse din anchetă.

Verificările se fac pentru a vedea dacă este sau nu cazul pentru deschiderea unei anchete, au spus sursele citate.

Contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, este urmărit de sute de mii de elevi din România. Pe contul de TikTok profesorii sunt arătaţi cu degetul şi prezentați ca adversari ai elevilor.

Mai multe persoane au sesizat că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.

De altfel, deputatul PNL Pavel Popescu l-a criticat dur pe Alexandru Cumpănașu pentru contul și postările sale de pe TikTok, care influențează peste 500.000 de elevi, zilnic: „Un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în văzul nostru, al tuturor”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpănaşu