x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alți 35 de cetățeni afgani au fost depistați în zona crimei de luni seara de la Gara de Nord din Timișoara

Alți 35 de cetățeni afgani au fost depistați în zona crimei de luni seara de la Gara de Nord din Timișoara

21 Apr 2021   •   10:03
Alți 35 de cetățeni afgani au fost depistați în zona crimei de luni seara de la Gara de Nord din Timișoara

Alți 35 de migranți afgani au fost depistați și predați Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, marți seara, în contextul în care polițiștii căutau autorul crimei din zona Gării de Nord din Timișoara.

„Poliţiştii locali din Timişoara au sprijinit şi în cursul zilei de marţi acţiunile IPJ Timiş demarate în vederea identificării persoanelor care au participat la încăierarea izbucnită între migranţi (afgani - n.r.) în zona Gării de Nord, soldată cu moartea unui tânăr afgan şi rănirea altuia", arată Poliţia Locală Timişoara, într-un comunicat de presă.

Luni, 29 de migranți au fost depistați și predați polițiștilor de la IPJ.

Acțiunile vin în contextul în care doi cetățeni afgani au fost înjunghiați, luni seară, în zona Gării de Nord Timișoara. Unul dintre cei doi a murit, iar celălalt este în stare gravă.

În altercație ar fi fost implicate două grupuri de afgani care, aparent, nu se cunoșteau. Cele două grupuri erau formate din șase, respectiv două persoane afgane.

 

 

×