x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ambasada Suediei, glume după incidentul cu elicopterul în Piața Charles de Gaulle. Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?

Ambasada Suediei, glume după incidentul cu elicopterul în Piața Charles de Gaulle. Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?

de Alice Petrescu    |    15 Iul 2021   •   11:37
Ambasada Suediei, glume după incidentul cu elicopterul în  Piața Charles de Gaulle. Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor?  Elicopterul/autoturismul?
Sursa foto: Antena 3

Un elicopter de tip Black Hawk, a aterizat fortat, joi dimineață, în Piața Charles de Gaulle din București.  Elicopterul ar fi avut o defecţiune tehnică, iar pilotul a fost nevoit să aterizeze, chiar pe sosea. Şoferii aflati in trafic au ramas uimiti  când lângă ei, în sensul giratoriu, a aterizat aparatul de zbor. Imediat dupa incident au aparut glume pe seama elicopterului si a circulatiei din zona Aviatorilor."Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?", au scris cei de la Ambasada Suediei la Bucureşti pe pagina oficială de Facebook. 

 

 

Elicopterul participa la antrenamentul pentru ziua Aviației Române, care va avea loc pe 20 iulie. Acesta zbura alaturi de un grup de elicoptere, cand a inceput sa piarda din altitudine si a fost nevoit sa aterizeze de urgenta.

 

×