x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajați ai Ambasadei României la Nur-Sultan și Consulatului României la Cernăuți, testați pozitiv

Angajați ai Ambasadei României la Nur-Sultan și Consulatului României la Cernăuți, testați pozitiv

26 Iun 2020   •   21:29
Angajați ai Ambasadei României la Nur-Sultan și Consulatului României la Cernăuți, testați pozitiv

Un angajat al Ambasadei României la Nur-Sultan (Kazahstan) a fost depistat pozitiv cu noul COVID-19. De asemenea, un angajat din cadrul Consulatului General al României la Cernăuți are coronavirus.

Starea de sănătate a acestuia este bună.

De asemenea, un angajat din cadrul Consulatului General al României la Cernăuți (Ucraina) a fost testat pozitiv cu COVID-19. Și în acest caz starea de sănătate a persoanei infectate este bună.

MAE precizează că, până acum, nu au fost identificate și alte cazuri de infectare cu noul COVID-19 în rândul angajaților din cadrul oficiului consular sau în cadrul misiunii diplomatice.

Atât în cazul misiunii diplomatice, cât și în cazul oficiului consular au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivelor și membrii de familie.

În acest context, activitatea celor două misiuni va fi adaptată pentru limitarea expunerii celorlalți membri ai misiunii, fiind întreprinse toate măsurile necesare de distanțare socială şi autoizolare impuse de această situație.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mae