x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajați ai firmei de salubrizare din Sectorul 5, prinși folosind gunoiera pentru colectarea de deșeuri din Jilava

Angajați ai firmei de salubrizare din Sectorul 5, prinși folosind gunoiera pentru colectarea de deșeuri din Jilava

08 Mai 2021   •   18:00
Angajați ai firmei de salubrizare din Sectorul 5, prinși folosind gunoiera pentru colectarea de deșeuri din Jilava
Sursa foto: Foto: Captură video

Trei angajați ai societății de salubrizare din Sectorul 5 au fost amendați și demiși din funcție după ce au fost prinși că folosesc gunoiera companiei pentru a colecta deșeuri din construcții din Jilava.

Poliția Locală Jilava, în colaborare cu Garda Națională de Mediu au depistat, sâmbătă, trei angajați ai societății Salubrizare Sector 5 care foloseau o gunoieră a companiei pentru a colecta deșeuri din construcții dintr-o altă autoutilitară pe raza comunei Jilava, din județul Ilfov.

Cei trei bărbați se aflau în timpul serviciului.

„Angajații societății Salubrizare Sector 5 se deplasau către Sectorul 5 după ce goliseră o gunoieră cu deșeuri menajere la gropa de gunoi EcoSud din Vidra. Pe drum, însă, aceștia s-au oprit în comuna Jilava, unde au colectat deșeuri din construcții. Cel mai probabil, angajații societății Salubrizare Sector 5 ar fi mers apoi în sector pentru a umple gunoiera cu deșeuri menajere, astfel încât nimeni să nu își dea seama că sub acestea se află deșeuri din construcții. Poliția din Jilava a aplicat o amendă în cuantum de 6.000 de lei pentru persoanele în cauză”, au scrie, într-un comunicat de presă, reprezentanții Primăriei Sectorului 5.

Totodată, conducerea societății Salubrizare Sector 5 a decis desfacerea în regim de urgență a contractelor de muncă pentru toți cei trei angajați.

Celor trei li se va face și o plângere penală pentru distrugere, deoarece au încărcat deșeuri din construcții în gunoiera destinată deșeurilor menajere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gunoiera