x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajații Sălii Polivalente din București solicită demisia directorului adjunct al unității. Aceștia vor depune o plângere colectivă de hărțuire și abuz

Angajații Sălii Polivalente din București solicită demisia directorului adjunct al unității. Aceștia vor depune o plângere colectivă de hărțuire și abuz

11 Mar 2021   •   15:27
Angajații Sălii Polivalente din București solicită demisia directorului adjunct al unității. Aceștia vor depune o plângere colectivă de hărțuire și abuz
Sursa foto: Hepta

Angajații Complexului Sportiv Național (CSN) Polivalentă București au anunțat prin intermediul Sindicatului Național Sport și Tineret (SNST) că vor depune o plângere colectivă de hărțuire și abuz împotriva directorului general adjunct Ștefan Giuseppe Clinceanu și vor sesiza Secretariatul General al Guvernului.

Anagajații Sălii Polivalente au declanțat, joi, un nou protest spontan, după cel de miercuri, solicitând demiterea directorului adjunct al unității. Aceștia îi solicită ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak, să intervină urgent pentru soluționarea conflictului.

„Conflictul este ireconciliabil, angajaţii se simt hărţuiţi, grav umiliţi şi sunt hotărâţi să nu reia lucrul până ce directorul adjunct nu va fi schimbat. Blocarea activităţii va însemna suspendarea antrenamentelor loturilor de sportivi, a competiţiilor şi perturbarea calendarului federaţiilor sportive naţionale. Ministrul a fost informat cu privire la conflictul de muncă şi a fost transmisă o sesizare către Comisia de disciplină a Ministerului Tineretului şi Sportului cu privire la comportamentul agresiv şi neprofesional al directorului adjunct. De asemenea, angajaţii vor înregistra o plângere colectivă de hărţuire şi abuz împotriva lui Clinceanu Ştefan şi va fi sesizat Secretariatul General al Guvernului pentru a dispune încetarea detaşării acestui individ, care nu ştie să lucreze cu oamenii, ci numai să ameninţe şi să jignească", anunţă protestatarii într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al SNST.

Salariații reclama „climatul de lucru, care se desfășoară într-o atmosferă de teroare, amenințări și umilințe, unii dintre angajați recurgând la tratament medical în urma traumelor suferite”.

În cadrul comunicatului se mai menționează să directorul, numit politic, nu a prezentat CV-ul la dosar și are „experiență zero în domeniul administrativ”.

×