x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă 360 de locuri de muncă pentru lucrătorii români

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă 360 de locuri de muncă pentru lucrătorii români

27 Mar 2019   •   15:26
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă 360 de locuri de muncă pentru lucrătorii români

Operatorii economici din Spaţiul Economic European (SEE) au la dispoziţie 360 de locuri de muncă, pe care le oferă prin intermediul reţelei Eures România, majoritatea în Olanda, arată datele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), publicate miercuri.

Potrivit sursei citate, în Olanda sunt disponibile 103 posturi vacante, în timp ce în Germania există 90 de posturi, iar în Marea Britanie un număr de 75 de locuri de muncă.

De asemenea, angajatorii din Croaţia pun la dispoziţie 20 de posturi, cei din Norvegia 18 locuri de muncă, urmaţi de Suedia, cu 16 posturi, Slovacia (12), Ungaria (10), Belgia (9), Irlanda (4) şi Finlanda (3).

ANOFM precizează că persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma. AGERPRES

×
Subiecte în articol: locuri de munca