x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apple va amâna lansarea în producție a iPhone-urilor de top în acest an

Apple va amâna lansarea în producție a iPhone-urilor de top în acest an

27 Apr 2020   •   14:52
Apple va amâna lansarea în producție a iPhone-urilor de top în acest an

Apple va amâna cu circa o lună lansarea în producție a iPhone-urilor sale de top în acest an, pentru că pandemia de COVID - 19 a redus cererea globală și a perturbat producția în Asia, a anunțat Wall Street Journal, citst de Reuters.

Presa de specialitate precizează că Apple va lansa în acest an patru noi modele iPhone 12, un model de 5,4 inci, unul de 6,7 inchi și două modele de 6,1 inch. Liniile actuale iPhone 11 și iPhone 11 Pro sunt dotate cu display-uri de 5,8 inchi, 6,1 inchi și 6,5 inchi.

Întârzierea producției înseamnă că estimările Apple pentru sfârșitul anului au scăzut, întrucât mai multe comenzi sunt împinse în 2021. Raportul spune că Apple și-a redus estimările de producție pentru perioada iulie-decembrie cu până la 20 %.

iPhone 12 va avea un design actualizat și capabilități 5G. Modelele de înaltă calitate iPhone 12 vor avea, de asemenea, senzorul de scaner LiDAR văzut prima dată pe iPad Pro 2020, pentru a îmbunătăți aplicațiile de realitate augmentată. Noile telefoane vor avea și cel mai recent procesor Apple A14.

Wall Street Journal nu este prima publicație care raportează întârzierile. Numai săptămâna trecută, analistul Apple Ming-Chi Kuo a spus că iPhone 12 este întârziat cu o lună în urmă. Deoarece inginerii Apple nu pot zbura în China acum, Apple a mutat procedurile de verificare la distanță, dar operațiunile necesită mai mult timp decât în ​​condiții normale.

Amînarea producția în masă nu înseamnă neapărat că va fi întârziată și data lansării telefonului, dar este un bun indicator al acesteia.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Apple