x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aproape 30 de tone de azotat de amoniu, stocate necorespunzător, descoperite în zona portului din Brăila

Aproape 30 de tone de azotat de amoniu, stocate necorespunzător, descoperite în zona portului din Brăila

17 Aug 2020   •   11:03
Aproape 30 de tone de azotat de amoniu, stocate necorespunzător, descoperite în zona portului din Brăila

Polițiștii au descoperit 29 de tone de azotat de amoniu păstrate necorespunzător într-un depozit din zona portului, în Brăila. În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală, informează Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii din cadrul IPJ Brăila au efectuat, pe data de 13 august, verificări la depozitul unei societăți comerciale situat în incinta zonei portuare, ocazie cu care au fost descoperite cele 29 de tone de azotat de amoniu, depozitate în aer liber, în condiții necorespunzătoare, ambalate în 58 de saci, de câte 500 de kilograme fiecare.

Astfel, a fost întocmit dosar penal pentru „producerea, livrarea sau utilizarea îngrăşămintelor chimice, precum şi a oricăror produse de protecţie a plantelor neautorizate, pentru culturi destinate comercializării" și „ nesupravegherea şi neasigurarea depozitelor de deşeuri şi substanţe periculoase, precum şi nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice şi produselor de protecţie a plantelor, numai ambalate şi în locuri protejate".

×
Subiecte în articol: azotat de amoniu Braila