x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ar fi murit dacă nu intervenea poliția! Declarații emoționante ale unui bărbat înjunghiat și opărit de fosta iubită

Ar fi murit dacă nu intervenea poliția! Declarații emoționante ale unui bărbat înjunghiat și opărit de fosta iubită

21 Feb 2019   •   22:40
Ar fi murit dacă nu intervenea poliția! Declarații emoționante ale unui bărbat înjunghiat și opărit de fosta iubită

Un bărbat care a fost înfometat, înjunghiat și opărit cu apă fiartă de către fosta sa iubită a spus că „ar fi murit” dacă poliția nu ar fi intervenit, conform Dailymail.

Alex Skeel, un britanic de 22 de ani, a suferit răni grave când a picat în mâinile iubirii sale din copilărie, Jordan Worth, povestindu-și drama într-un documentar BBC care a făcut înconjorul lumii.

Tată a doi copii, bărbatul a vorbit despre terifianta sa tragedie și a discutat cele mai puțin cunoscute semne ale abuzului domestic.

La doar câteva zile după ce a apărut la televiziune, Alex a explicat de ce a ales să facă public și reacțiile copleșitoare la adresa poveștii sale.

„Știu că sunt mulți care suferă cum am suferit eu”, a spus el. „Nu am vrut încă o altă persoană să sufere măcar un procent din cât am făcut-o eu”.

„Reacțiile au demonstrat că decizia de a face public a fost cea corectă. Să sperăm că mai mulți oameni vor prinde curajul de a recunoaște”.

 

×
Subiecte în articol: abuz domestic bărbat