x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arafat: Acum suntem bine, dar asta nu ne garantează că vom fi bine după o perioadă

Arafat: Acum suntem bine, dar asta nu ne garantează că vom fi bine după o perioadă

29 Iun 2021   •   22:00
Arafat: Acum suntem bine, dar asta nu ne garantează că vom fi bine după o perioadă
Sursa foto: Lucian Alecu

Este posibil ca românii să se trezească sub presiunea faptului că trebuie să se vaccineze cât mai repede, spune secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat: „că acum suntem bine nu ne garantează că vom fi bine după o perioadă”.

Întrebat cum își explică faptul că România nu a atins nici măcar o țintă de vaccinare, Arafat a răspuns că oamenii trebuie să se informeze mai bine, din sursele corecte și oficiale.

„Să citească ce doresc, dar să vadă și sfatul oficial al specialiștilor. Faptul că acum suntem bine nu ne garantează că vom fi bine după o perioadă. Și doamna ministru (Ioana Mihăilă - n.r.) a zis că varianta Delta și varianta Delta Plus au început să se răspândească. Soluția rămâne vaccinarea”, a spus șeful DSU.

Arafat crede că poate unii văd situația din România, „foarte OK”, și cred că lucrurile au trecut și nu mai e nevoie de vaccinare: „Dar o să ne trezim, s-ar putea, la un moment dat sub presiunea faptului că trebuie să ne vaccinăm cât mai repede pentru că vine din nou o situație mai critică”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Raed Arafat