x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Argeş: Inundaţii în zona Rucăr; o femeie surprinsă de viitură a fost rănită

Argeş: Inundaţii în zona Rucăr; o femeie surprinsă de viitură a fost rănită

05 Iul 2019   •   18:36
Argeş: Inundaţii în zona Rucăr; o femeie surprinsă de viitură a fost rănită

O femeie surprinsă de o viitură la Rucăr a fost rănită şi 10 persoane au fost evacuate, în urma unor precipitaţii abundente căzute vineri după amiaza, potrivit reprezentanţilor IGSU.

Din cauza precipitaţiilor au fost inundate 10 gospodării, iar DN73, între Rucăr şi Dragoslavele, a fost blocat din cauza aluviunilor, mai informează sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, persoana surprinsă de viitură a suferit o fractură deschisă şi este transportată la spital cu o ambulanţă. În condiţiile în care drumul era blocat, persoana accidentată a fost preluată de o patrulă de jandarmi, care i-a acordat prim-ajutor şi apoi, până la ambulanţă a fost transportată cu maşina viceprimarului localităţii.

"În urma precipitaţiilor, s-a format o viitură care a inundat mai multe gospodării în localitatea Rucăr. Au fost evacuate 10 persoane de către pompieri şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. DN 73 este blocat de aluviuni. Se acţionează cu două utilaje pentru deblocarea drumului", au anunţat reprezentanţii ISU Argeş.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: argeş rucar inundatii