x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atac cu coctail Molotov în Maramureș. Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată

Atac cu coctail Molotov în Maramureș. Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată

29 Iun 2020   •   07:32
Atac cu coctail Molotov în Maramureș. Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată
Sursa foto: Arhiva

Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată în parcarea Izvorul Dragoș din localitatea Moisei, potrivit Baia Mare 24.

 

Conform primelor informații se pare că în mașină a fost aruncat de persoane necunoscute un cocktail Molotov. Până la sosirea pompierilor autoturismul a ars în totalitate.

„Azi noapte, la ora 02.55, un bărbat domiciliat în comuna Moisei a sesizat poliția despre faptul că pe drumul principal în zona Izvorul Dragoș are loc un incendiu de autovehicul.

Polițiștii împreună cu pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului. S-a procedat la stingerea și lichidarea incendiului. Pompierii au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere”, potrivit IPJ Maramureș.

Polițiștii criminaliști din cadrul Poliției Vișeu de Sus au deschis o anchetă în acest caz.

Totul s-a întâmplat după ce Poliția de Frontieră Sighet a făcut capturi de mărfuri în valoare de peste 2 milarde și jumătate de lei vechi. Anchetatorii nu exclud varianta ca mașina să fi fost incendiată de contrabandiștii de țigări.

×
Subiecte în articol: coctail molotov