x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atena-Adriana Groza, numită guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării

Atena-Adriana Groza, numită guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării

21 Iul 2021   •   08:14
Atena-Adriana Groza, numită guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării

 Atena-Adriana Groza a fost numită guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, potrivit unui decizii semnate de premierul Florin Cîțu și publicate marți în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Atena-Adriana Groza se numește în funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei ”, se arată în decizie.

Tot marți, printr-o altă decizie, Ion Munteanu a fost revocat din funcția de guvernator al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării”.

Atena-Adriana Groza a fost propusă pentru acest post de USR PLUS.

„Atena-Adriana Groza are o experiență de peste 20 de ani în conservarea biodiversității, dezvoltarea durabilă și managementul ariilor naturale protejate, atât la nivel național, cât și la nivel european și internațional, dar și în implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene sau naționale”, spunea în iunie Dacian Cioloș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol:  Atena-Adriana Groza