x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avertisment SUMBRU lansat de Octavian Jurma: Anticorpii dispar după infectarea cu coronavirus în 3 luni!

Avertisment SUMBRU lansat de Octavian Jurma: Anticorpii dispar după infectarea cu coronavirus în 3 luni!

12 Iun 2021   •   09:56
Avertisment SUMBRU lansat de Octavian Jurma: Anticorpii dispar după infectarea cu coronavirus în 3 luni!
Sursa foto: Sursa: Facebook

Cercetătorul Octavian Jurma lansează o previziune sumbră pe pagina sa de Facebook, în legătură cu evoluția epidemiei de COVID-19 în țara noastră. Medicul susține că imunitatea dobândită prin infectare va disparea în aproximativ trei luni, iar în toamnă sau mai devreme, situația se va schimba total și valul 4 ne va găsi nepregătiți.

Și medicul Alexandru Rafila a declarat  recent că, România este posibil să înregistreze, în toamnă, mai multe cazuri de coronavirus și de decese, în special dacă tulpina indiană va deveni dominantă.

„Deci, probabil că o creștere a interesului pentru vaccinare va fi în lunile septembrie și octombrie, dacă în acea perioadă se va înregistra un număr mai mare de cazuri, un așa-zis val al patrulea, sigur, nu de o amplitudine și cu consecințe ca la ultimul, dar, părerea mea este că în toamnă, mai ales dacă tulpina indiană va deveni dominantă în România și la noi vom înregistra un număr semnificativ mai mare de cazuri și, din nefericire, și de decese", a spus Rafila pentru Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: Octavian Jurma