x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat din Motru, cercetat după ce şi-ar fi violat, în mod repetat, fiica în vârstă de 15 ani

Bărbat din Motru, cercetat după ce şi-ar fi violat, în mod repetat, fiica în vârstă de 15 ani

29 Ian 2020   •   10:22
Bărbat din Motru, cercetat după ce şi-ar fi violat, în mod repetat, fiica în vârstă de 15 ani

Un bărbat din municipiul Motru este cercetat pentru viol după ce, din vara anului trecut şi până în această lună, ar fi întreţinut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa de 15 ani, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Potrivit acestuia, luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi cu privire la faptul că, timp de mai multe luni, un bărbat, de 43 de ani, ar fi întreţinut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa minoră.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa. Minora a fost transportată la SML Gorj pentru investigaţii de specialitate, aceasta urmând a fi preluată de reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol", a precizat Victor Ţuhaşu.

El a afirmat că poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta şi luarea măsurilor legale. AGERPRES

×