x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care a cerut să fie eutanasiat a primit o ofertă de muncă

Bărbatul care a cerut să fie eutanasiat a primit o ofertă de muncă

03 Mar 2011   •   12:48
Bărbatul care a cerut să fie eutanasiat a primit o ofertă de muncă
Sursa foto: /RTV

154554-.jpgVasile Apati. bărbatul care a cerut să fie eutanasiat din disperare că nu-şi găseşte de lucru, are promisiunea unui loc de muncă. "M-au sunat vineri dimineaţă şi am luat legătura cu cei din Cluj. Am expertiza necesară în ce mi-au cerut. O să stâm de vorbă luni şi vom pune la punct o strategie legată de cerinţe şi de ce pot eu să le ofer", a declarat Vasile Apati.

Bărbatul din Satu Mare are 62 de ani şi a rămas fără serviciu după ce firma la are lucra a fost închisă la sfârşitul anului trecut. De atunci şi până în prezent a depus aproximativ 30 de CV-uri, fără niciun rezultat însă. "Nu mai are nimeni nevoie de mine. Nu-mi mai sunt de folos mie însămi, dar altora. Iar statul zice: dom'le îmi pare rău, dar n-avem ce face", a spus Vasile Apati în urmă cu două zile.

Apatil şi-a depus dosarul pentru pensionare anticipată, dar a fost refuzat pentru că nu are 35 de ani lucraţi. Pentru a supravieţui, bărbatul a început să vândă ce avea mai de preţ prin casă. A amanetat şi verigheta soţiei, şi ea tot şomeră.

"Vin cu cerere oficială, eutanasiaţi-mă. În spitale locuri nu mai sunt, domnilor, nu mai am nici asigurare medicală acum, nu mai am nimic. Vă cer eu imperios, condamnaţi-mă, puneţi-i să mă eutanansieze. Nu mai am altă soluţie, nu-i glumă", a mai spus atunci bărbatul.

 

×