x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bilete de tren pe rute interne cu preţuri mai mici cu 45%, la Târgul de Turism al României

Bilete de tren pe rute interne cu preţuri mai mici cu 45%, la Târgul de Turism al României

17 Feb 2020   •   21:10
Bilete de tren pe rute interne cu preţuri mai mici cu 45%, la Târgul de Turism al României
Sursa foto: Victor Stroe

Biletele de tren pe rute interne vor putea fi cumpărate cu preţuri mai mici cu 45% la Târgul de Turism al României, care începe joi la Romexpo, informează CFR Călători.

"În perioada târgului, oferim vouchere cu reducere 45% pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern. Voucherul este valabil pentru călătoria până la data de 23 martie 2020, iar reducerea pe baza lui se aplică la preţul final al unei călătorii simple individuale (adult sau copil), la procurarea de la casele de bilete din staţii şi agenţii de voiaj cu emitere electronică a legitimaţiilor de călătorie. De asemenea, vizitatorii de la târg, înscrişi sau care se înscriu la newsletter-ul CFR Călători, pot cumpăra direct de la standul nostru bilete de tren cu reducere 45%. Tipurile de bilete care se pot emite sunt cele disponibile la cumpărarea online cu maximum 30 de zile de anticipaţie şi cel mai târziu cu 6 ore înainte de plecarea trenului", se arată într-un comunicat al CFR Călători.

La standul companiei, cei mici pot proba şepcuţele de ceferist şi pot face fotografii pentru colecţia personală la fiecare oră exactă, de joi până sâmbătă, în intervalul 11:00 - 16:00 şi duminică între 11:00 şi 14:00.

"CFR Călători se schimbă! Mi-am propus încă de la început să punem călătorul în centrul atenţiei noastre, să îmbunătăţim situaţia trenurilor şi să schimbăm atmosfera în interiorul companiei. După mai puţin de o lună pot spune că arătăm deja o altă faţă publicului călător. Miile de mesaje primite de la oameni s-au transformat în decizii concrete de suplimentare a trenurilor, cu peste 200.000 de locuri. Primim reacţii foarte bune cu privire la numărul de vagoane, la cum arată acestea la plecarea în călătorie şi mă bucur să vă spun că am constatat şi o îmbunătăţire a stării lor de curăţenie, atunci când pasagerii coboară din ele. Ştim că mai sunt multe de făcut, unele lucruri nu se vor rezolva peste noapte, dar ideile şi soluţiile cu care colegii mei m-au primit în trenurile, depourile, reviziile şi birourile din toată ţara, mă fac să fiu optimist. Continuăm ce am început!", a declarat directorul general CFR Călători, Dan Costescu.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 şi poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 - 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 - 16:00.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: preturi CFR