x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blue Air introduce 15 rute noi în această vară de pe Aeroportul din Cluj

Blue Air introduce 15 rute noi în această vară de pe Aeroportul din Cluj

08 Mar 2021   •   14:21
Blue Air introduce 15 rute noi în această vară de pe Aeroportul din Cluj

Compania Blue Air a anunțat luni introducerea în această vară a 15 noi rute de pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca. Una dintre acestea vizează relația Cluj-Constanța, iar celelalte 14 vor lega Capitala Transilvaniei de mari orașe din Europa.

Noile destinații anunțate de compania Blue Air sunt: Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanța, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma și Stuttgart.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar prețurile pornesc de la 15,99 euro/segment, taxe și o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Reprezentanții companiei susțin că noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure, cât și pentru business.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC).

Mediafax

×
Subiecte în articol: blue air