x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brigada Rutieră: Amenzi de peste 80.000 de lei în urma unei acţiuni desfăşurate în noaptea trecută

Brigada Rutieră: Amenzi de peste 80.000 de lei în urma unei acţiuni desfăşurate în noaptea trecută

25 Iul 2021   •   13:00
Brigada Rutieră: Amenzi de peste 80.000 de lei în urma unei acţiuni desfăşurate în noaptea trecută

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 80.000 lei, şi au reţinut 11 certificate de înmatriculare şi 20 permise de conducere în cadrul unei acţiuni desfăşurate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe arterele din Capitală.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei, controalele au vizat reducerea riscului rutier, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi verificarea modului în care sunt respectate măsurile stabilite de Legea 55/2020 pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice au fost aplicate 16 sancţiuni, iar două pentru depăşirea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric şi a regulilor privind prioritatea de trecere a vehiculelor.

×