x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bulgaria, Turcia și Grecia - top 3 destinații de vacanță preferate de români

Bulgaria, Turcia și Grecia - top 3 destinații de vacanță preferate de români

28 Iun 2021   •   12:01
Bulgaria, Turcia și Grecia - top 3 destinații de vacanță preferate de români

Bulgaria, Turcia și Grecia sunt cele trei destinații de vacanță preferate de români pentru vara aceasta. Siguranța și flexibilitatea în momentul rezervării au devenit foarte importante pentru turiști.

Când vine vorba despre cele mai populare destinații de vacanță pentru România, în top trei intră orașul Burgas din Bulgaria, regiunea Antalya din Turcia, precum și însoritele insule din Grecia.

Potrivit grupului de turism TUI Austria & CEE, Bulgaria este una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru românii care aleg să călătorească. Atât tinerii, cât și familiile cu copii apreciază prețurile accesibile de pe coasta Mării Negre și preferă să își petreacă vacanța în nordul litoralului bulgăresc - în zona Nisipurilor de Aur - ori în partea de sud - în regiunea Sunny Beach. În general, gama variată de opțiuni hoteliere din Bulgaria sunt preferate de cuplurile care oferă atenție bugetului, de către familii sau de cei care călătoresc singuri.

A doua cea mai căutată destinație de către români – Turcia - este cunoscută pentru resorturile sale premium all-inclusive, iar foarte mulți clienți apreciază standardele înalte de calitate și nivelul de siguranță oferit. În plus, Turcia oferă un raport preț-calitate imbatabil, chiar și în lunile aglomerate de vară.

Oferta grupului pentru Grecia, cea de-a treia cea mai căutată destinație de vară, include peste 4.500 de hoteluri.

Siguranța și flexibilitatea în momentul rezervării au devenit foarte importante pentru turiști. Din acest motiv, grupul a introdus tariful Flex, care le oferă turiștilor opțiunea de a modifica datele sau de a anula pachetele cu transport aerien fără niciun cost suplimentar, dacă aceste modificări se fac cu până la 14 zile înainte de sosire. În cazul unei anulări, clienților li se returnează întreaga valoare a vacanței, inclusiv tariful Flex. Această ofertă a fost preferată de clienți, iar peste 80% din rezervările noi includ tariful Flex.

De asemenea, toate călătoriile includ automat și gratuit asigurarea de călătorie Covid-Protect, care acoperă costurile îngrijirii potrivite în cazul unei călătorii într-o zonă de risc, precum și o consultație medicală virtuală, un test Covid, zboruri dus-întors garantate, precum și acoperirea cheltuielilor asociate tratamentelor și șederii la hotel.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: destinaţii turistice