x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Când poți oferi flori în mediul business?

Când poți oferi flori în mediul business?

30 Aug 2021   •   12:41
Când poți oferi flori în mediul business?

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/trandafiri-roz-flori-flori-roz-2533389/ 

Se pare că florile sunt un cadou chiar reușit și potrivit pentru mediul business, fiind ideale pentru multe ocazii și evenimente. Varianta sigură pe care poți merge sunt aranjamentele florale, pe care le poți dărui cu ocazia zilelor de naștere, dar și cu ocazia sărbătorilor de peste an.

Trebuie însă să fii atent la câteva detalii importante atunci când faci alegerea aranjamentul, de exemplu, aranjamentele cu formă alungită sunt simboluri ale succesului, de aceea sunt atât de potrivite pentru a fi dăruite în mediul business. O altă variantă la fel de potrivită a fi dăruită în mediul business sunt aranjamentele așezate în cutii pătrate, pentru că reprezintă ideea de putere, atât de căutată în orice tip de afacere.

Ce flori dăruim în cadrul unei firme?

Dacă în firmă sunt mai multe fete angajate poți alege să le dăruiești cosulete cu flori colorate, florile colorate aduc starea de bine și veselia. În locul coșului poți alege la fel de bine, o cutie, sunt la fel de frumoase și interesante.

Pentru șefa trebuie să alegi ceva mai special cu siguranță, trebuie să fie un coș sau o cutie mai specială, ai putea alege flori exotice sau un coș mixt cu mai multe tipuri de flori, dacă poți afla florile ei favorite, ar fi și mai special cadoul.

Printre florile potrivite în acest cadru se numără bujorii, trandafirii, orhideele sau lalele, la care trebuie să ții cont de culoarea pe care o alegi pentru a se potrivi atât evenimentului, cât și persoanei ce i le dăruiești. În ceea ce privește florile exotice pentru șefa ta, poți alege anthurium, acestea sunt spectaculoase și reușesc să impresioneze.

Din postura unui coleg, atunci când dăruiești flori colegelor, trebuie să fii atent chiar și la cele mai mici detalii, pentru a nu crea divergențe, trebuie să fii atent să cumperi aceleași tipuri de coșulețe pentru toate fetele, iar dacă știi că au o floare preferată, o culoare sau un anumit miros, să te folosești și de aceste detalii pentru că va fi util în a face cadoul și mai plăcut.

 

În ce mod oferi florile în cadrul business?

În majoritatea cazurilor florile se oferă personal, chiar dacă uneori poate fi stânjenitor în funcție de relația pe care o aveți cu persoana respectivă. Însă există și varianta în care nu vă puteți vedea fizic, astfel că trebuie să găsești o modalitate pentru ca florile să ajungă la destinație.

Poți comanda flori online fără nicio grijă, fără niciun efort poți alege florile pe care le dorești bucurându-te de facilitățile pe care le oferă florăria online Maison d'Or din București. Este o surpriză neașteptată atunci când nu ești prezent și totuși vei trimite un cadou, cu siguranță vei fi foarte apreciat pentru acest fapt. 

Poți să personalizezi cadourile

Dacă îți dorești să mai adaugi ceva cadoului, pe lângă flori poți opta pentru ceva dulce sau chiar pentru o vază pentru flori. De asemenea poți alege o sticlă de băutură, în funcție de ocazie și persoana căreia îi dăruiești, unei colege poți să-i faci un asemenea cadou, dar șefei sau colaboratorilor de afaceri nu le poți dărui o sticlă de băutură.

 

×