x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caracal: Percheziții la firmele de pază ale lui Remus Rădoi

Caracal: Percheziții la firmele de pază ale lui Remus Rădoi

12 Mar 2020   •   09:42
Caracal: Percheziții la firmele de pază ale lui Remus Rădoi
Sursa foto: Foto: observator.tv

Poliţiştii de la infracţiuni economice fac, joi dimineață, cinci percheziţii la sediul a două firme de pază din Caracal, care sunt bănuite că nu au înregistrat contractele de muncă ale angajaților. Potrivit unor surse din Poliție, firmele aparţin controversatului om de afaceri Remus Rădoi.

Poliţiştii de la Investigarea infracţiunilor economice fac, joi dimineață, cinci percheziţii în Caracal la două firme de pază care nu ar fi înregistrat contractele de muncă ale angajaţilor. Societățile sunt responsabile cu paza mai multor instituţii publice şi a unor societăţi comerciale din Caracal.

Potrivit unor surse din Poliție, firmele aparţin controversatului om de afaceri Remus Rădoi, la care ar fi apelat adjunctul poliţiei din Olt pentru a găsi maşina lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii vor ridica documentele contabile ale societăţilor comerciale după ce reprezentanţii firmelor ar fi refuzat să prezinte aceste acte autorităţilor. Trei persoane vor fi duse la audieri pentru a explica de ce au ascuns documentele.

Remus Rădoi a fost solicitat, anul trecut, după apelurile la 112 ale Alexandrei Măceșanu, care și-a anunțat răpirea, să ajute Poliția cu informații despre o mașină. Cererea a fost făcută de adjunctul IPJ Olt de la acea vreme, Nicolae Alexe.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Remus Rădoi