x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carantina în Bragadiru și Chiajna, prelungită cu 7 zile

Carantina în Bragadiru și Chiajna, prelungită cu 7 zile

12 Dec 2020   •   09:58
Carantina în Bragadiru și Chiajna, prelungită cu 7 zile

Carantina în orașul Bragadiru și în comuna Chiajna din județul Ilfov a fost prelungită cu 7 zile, începând de vineri seara, potrivit Prefecturii Ilfov.

„În urma emiterii ordinelor șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat dr. Raed Arafat, începând cu data de 11.12.2020, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, măsura de carantinare zonală a fost prelungită în următoarele localități ilfovene: orașul Bragadiru și comuna Chiajna”, a anunțat, vineri seara, Prefectura județului Ilfov.

Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele două localități ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc întocmite de către Direcția de Sănătate Publică Ilfov și a avizelor emise de către Institutul Național de Sănătate Publică, scrie Mediafax.

Conform datelor DSP Ilfov, rata de incidență cumulată calculată este de 8,85 la mia locuitori în orașul Bragadiru și 8,01 la mia de locuitori în comuna Chiajna.

Localităţile Chiajna şi Bragadiru din județul Ilfov au intrat în carantină în 20 noiembrie, pentru 14 zile, când rata de infectare era de 10,50 la mia de locuitori în Bragadiru și de 10,78 în Chiajna.

 

×
Subiecte în articol: carantina bragadiru chiajna