x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Care au fost cele mai căutate joburi în luna august

Care au fost cele mai căutate joburi în luna august

26 Aug 2020   •   12:46
Care au fost cele mai căutate joburi în luna august

În luna august, din cele aproape 600.000 de căutări efectuate pe www.ejobs.ro, cele mai multe au venit din partea șoferilor, inginerilor și contabililor, arată datele centralizate de platforma online.

 

De ademenea, un număr mare de căutări au avut și joburile remote, care alături de cele part-time au înregistrat o creștere de aproximativ 10% față de luna trecută. Tot în evoluție față de luna iulie s-au aflat și căutările pentru locurile de muncă disponibile în IT, în special pentru Java Developer. În ceea ce privește munca de acasă, ultimele luni au marcat atingerea unor recorduri în ceea ce privește atât numărul de joburi noi care oferă posibilitatea de a lucra de acasă, cât interesul candidaților pentru acestea.

Mai scăzut decât luna trecută a fost interesul candidaților pentru pozițiile de ospătar, economist, specialist în marketing sau în resurse umane, dar și pentru joburile din afara țării sau cele care presupun cunoașterea unei limbi străine. Cu toate acestea, într-un top al căutărilor după limbile străine cunoscute de candidați, cele mai des întâlnite sunt germana, spaniola și franceza.

În acest moment, peste 20.000 de locuri de muncă pentru Romania și străinătate sunt disponibile pe www.ejobs.ro.

×
Subiecte în articol: studiu job