x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Florin Cîțu despre dosarul din SUA privind un credit de circa 7.000 de dolari

Ce spune Florin Cîțu despre dosarul din SUA privind un credit de circa 7.000 de dolari

16 Aug 2021   •   16:15
Ce spune Florin Cîțu despre dosarul din SUA privind un credit de circa 7.000 de dolari
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, despre al doilea dosar al său din SUA, când a fost chemat în judecată pentru o datorie neplătită băncii, că este o decizie de respingere și oricine ar fi vrut l-ar fi putut găsi în 2009.

Întrebat despre al doilea dosar din SUA, Florin Cîțu a declarat că s-a informat despre dosarul publicat de MEDIAFAX și Aleph News și că este, de fapt, o decizie de respingere.

„M-am informat și eu. Este, de fapt, o decizie de respingere a unei sentințe civile despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009. Eram foarte ușor de găsit pentru oricine ar fi vrut să mă găsească în 2009 dacă era ceva, dar, repet, realitatea juridică este că acel dosar a fost respins de instanța din SUA. Eu am încredere în justiția din SUA”, a spus Cîțu.

La 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost dat în judecată pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank. Banca americană îşi vânduse creanţele la credite restante către firma de recuperări creanţe Clarke Jordan Financial LC din Iowa, care-i cere lui Florin Cîţu, într-un proces civil, în instanţă, peste 9755,27 de dolari pentru că nu şi-a respectat angajamentele semnate. Dosarul s-ar fi închis pentru că acesta nu a fost găsit.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu dosar sua