x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminal în serie în Olt: Două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie VIDEO

Criminal în serie în Olt: Două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie VIDEO

26 Iul 2019   •   12:16
Criminal în serie în Olt: Două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie VIDEO

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă.

Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri. Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat fata.

Gheorghe Dincă este bărbatul din Caracal în locuinţa căruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri dimineaţă, după ce a urcat într-o maşină de ocazie. Acesta este taximetrist de ocazie, dar și mecanic auto.

 

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă, potrivit Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: crima caracal fete