x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Centrele de vaccinare ale MApN, deschise accesului public

Centrele de vaccinare ale MApN, deschise accesului public

15 Mar 2021   •   22:10
Centrele de vaccinare ale MApN, deschise accesului public
Sursa foto: Lucian Alecu

Centrele de vaccinare organizate de MApN sunt deschise de luni accesului public prin platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și prin apelarea call-center-urilor gestionate de MApN.

Începând de luni, centrele de vaccinare organizate de MApN vor fi deschise accesului public prin Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și prin apelarea call-center-urilor gestionate de MApN la numărul unic 021.414.44.25.

Conform MApN, începând de luni au fost înființate încă 60 de linii telefonice pentru call-center-urile gestionate în totalitate de personalul MApN, destinate programării telefonice a populației la vaccinare, ajungându-se la un total de 600 de linii deschise. Suplimentar, tot începând de luni, vor fi deschise gradual 180 posturi de tip live-chat, deservite tot de personal MApN, pentru sprijinirea procesului de programare la vaccinare.

În perioada următoare, după parcurgerea tuturor etapelor organizatorice, numărul de centre de vaccinare va crește de la 58 câte sunt organizate în prezent, la 92 centre în toată țara.

Totodată, MApN a început un proces de operaționalizare de centre mobile de vaccinare, încadrate cu personal medical propriu, prin care se va asigura vaccinarea persoanelor din localitățile izolate din România.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: centre vaccinare mapn