x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulația rutieră prin punctul de trecere a frontierei Calafat - Vidin, deviată până la sfârșitul lunii iunie

Circulația rutieră prin punctul de trecere a frontierei Calafat - Vidin, deviată până la sfârșitul lunii iunie

26 Mai 2020   •   12:18
Circulația rutieră prin punctul de trecere a frontierei Calafat - Vidin, deviată până la sfârșitul lunii iunie

Traficul rutier în punctul de trecere a frontierei Calafat – Vidin va fi deviat până la sfârșitul lunii iunie, în contextul lucrărilor de amenajare a platformelor de cântărire, potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Lucrărie de amenajare a platformelor de cântărire, pentru amplasarea a patru sisteme de cântărire în mers a vehiculelor rutiere care tranzitează punctul de trecere a frontierei de stat româno-bulgare, Calafat – Vidin, au început marți, 26 mai.

Lucrările se desfășoară, atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din România, în zona de lucru a personalului CNAIR din Agenția de Control și Încasare Calafat.

Astfel, până la sfârșitul lunii iunie circulația vehiculelor de transport marfă se va desfășura deviat pe benzile paralele, destinate anterior doar circulației autoturismelor.

×