x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu, în Parlament, despre PNRR: Putem garanta că o să plătim pensii și salarii mai mari până în 2030

Cîțu, în Parlament, despre PNRR: Putem garanta că o să plătim pensii și salarii mai mari până în 2030

26 Mai 2021   •   13:53
Cîțu, în Parlament, despre PNRR: Putem garanta că o să plătim pensii și salarii mai mari până în 2030
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu a spus că proiectul PNRR garantează faptul că salariile și pensiile vor fi mai mari până în 2030. Declarația a fost făcută în fața Parlamentului în timpul prezentării PNRR.

Premierul Florin Cîțu susține că proiectul pregătit de România nu va duce la scăderea veniturilor, ci la creșterea acestora.

„Nu înseamnă reducerea veniturilor. Nu înseamnă reducerea pensiilor. Nu înseamnă alte scenarii apocaliptice. Din contra. Reforma așa cum o vedem noi și o punem în acest plan înseamnă un mod de a administra eficient acești bani pe care îi avem. Înseamnă că putem garanta că o să plătim pensii și salarii mai mari până în 2030 fără să destabilizam situația financiară a României. Asta înseamnă reforma. Să faci mai multe cu aceiași bani”, a spus Florin Cîțu în fața Parlamentului.

În timpul discursului din Parlament, Florin Cîțu a mai spus că România are nevoie de întreaga sumă de bani de 29,9 miliarde de euro pentru „a arde etapele” și a recupera timpul pierdut în ultimii 30 de ani.

×
Subiecte în articol: florin citu