x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîţu: Incendiul de la Iaşi s-a produs într-o zonă aflată în reabilitare, unde nu se desfăşura nicio activitate

Cîţu: Incendiul de la Iaşi s-a produs într-o zonă aflată în reabilitare, unde nu se desfăşura nicio activitate

22 Iun 2021   •   22:23
Cîţu: Incendiul de la Iaşi s-a produs într-o zonă aflată în reabilitare, unde nu se desfăşura nicio activitate
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîţu a declarat că incendiul de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi s-a produs într-o zonă care era în reabilitare, iar fumul nu a afectat nicio persoană, fiind evacuaţi doar preventiv 12 copii, 12 cadre medicale şi 7 părinţi.

"Am evitat o tragedie, nu avem victime, în primul rând. Incendiul a avut loc într-o zonă care urma să fie reabilitată în toamnă a spitalului de la Iaşi. Au fost evacuate persoane doar preventiv. Fumul nu a ajuns la nicio persoană, dar au fost evacuaţi 12 copii, 12 cadre medicale şi 7 părinţi. Nicio persoană nu a fost afectată, doar preventiv a fost luată această decizie. Mai multe vom avea mai târziu. Nu ştim exact de la ce a început, se pare că este totuşi instalaţia electrică, era un cabinet medical acolo, în acea zonă. Eu înţeleg că este un cabinet medical, nu este un salon, era o zonă tampon unde erau persoanele respective, dar nu erau în zona incendiului. Deci, nicio persoană nu a fost afectată de fum sau de ceva, doar preventiv au fost evacuate, ceea ce este foarte bine", a precizat Florin Cîţu, marţi, la TVR1.

Potrivit acestuia, în zona în care s-a produs incendiul nu se desfăşura nicio activitate.

 

×
Subiecte în articol: florin citu