x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu, nemulțumit de pregătirile pentru valul 4: Vom aloca bani din fondul de rezervă

Cîțu, nemulțumit de pregătirile pentru valul 4: Vom aloca bani din fondul de rezervă

28 Sep 2021   •   18:05
Cîțu, nemulțumit de pregătirile pentru valul 4: Vom aloca bani din fondul de rezervă
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu s-a declarat din nou, marți, nemulțumit de cum s-au pregătit autoritățile pentru al patrulea val al pandemiei, pregătire pe care a numit-o „sub-optimală”. El a anunțat alocarea unor fonduri din fondul de rezervă către Ministerul Sănătății.

„Suntem în mijlocul valului 4, astăzi am avut peste 11.000 de persoane infectate. Am prezentat colegilor din BEx că mâine va fi o hotărâre de Guvern prin care vom aloca 460 de milioane de lei din fondul de rezervă pentru Ministerul Sănătății, ceea ce arată că pregătirea valului 4 a fost sub-optimală, ca să fim eleganți, în ceea ce privește medicamentele și cheltuielile pentru ATI”, a spus premierul.

El a precizat că aceste resurse vor fi puse la dispoziția Ministerului Sănătății pentru „a nu fi probleme acolo”.

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că va cere o anchetă pentru a afla cum a fost pregătit valul 4 și a subliniat că cei care nu au ținut cont de ce a spus el va fi responsabil. El s-a referit la situația paturilor insuficiente din secțiile ATI Covid. 

Florin Cîțu a mai discutat cu conducerea PNL despre faptul că urmează o perioadă dificilă pentru România în iarnă, pentru că prețurile la energie au crescut, dar premierul spune că s-au găsit soluții.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu